Хороскоп за 19 ноември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците (колкото и да е странно дори и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Сами си генерирате проблем,стаявайки чувствата и страховете си.Опитайте да сте по-смели и открити,само може да спечелите от това.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Интересен и малко странен ден. Ще ви се иска да избягате от всички груби, обидни, тежки, неприятни, абе от всички досадности на живота. Изглежда е време да помислите за малко почивка.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес не нищичко да ви кажат.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. Чувството за хумор, ако не друго,поне ви дава друга гледна точка и по-оптимистичен поглед към света.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
До обяд ще толкова разсеяни, че няма да знаете дали още не сънувате, но после вече всичко ще придобие обичайните си очертания. Важното е, че компенсирате с чар и никой няма да ви се разсърди.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега не е времето и мястото. Не нарушавайте вътрешния си баланс.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес можете да се чувствате доста енергични и бодри и на фона на всеобщото униние вие ще сте като пърхаща птичка. Не бързайте да организирате срещи с приятели, преди да сте говорили с всеки един поотделно. Единственото, което днес е по-добре да не правите е да се занимавате с държавни структури и да спорите с възрастни хора.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес е ден, в който трябва да търсите различни и нестандартни начини за изход от положението. Започването на нови неща няма да бъде успешно, по-добре се ограничете само с планиране. Не стойте до късно вечерта, имате нужда от възстановяване на силите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Просто погледнете на нещата около вас като на игра или като танц. Спазвайте дистанцията и следвайте ритъма. Оствете живота да води, така танцът ще се превърне в магия.
Хороскопи от astro5.net